Ångerrätt Frakt Öppet köp

Ångerrätt

Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du som köpare har mottagit varan, enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). Om du vill ångra köpet och returnerar varan i väsentligt oförändrat skick får du tillbaka köpesumman för varan, exklusive fraktkostnader. Vara/Produkt skall vid ånger vara KarinsPyssel tillhanda senast 5 arbetsdagar efter ångerrätten påtalats.

Om förpackning/emballage är brutet gäller ej ångerrätt

Det är konsumenten som ska stå för returfrakten om han/hon ångrar sitt köp

Återbetalning/Kreditering
En återbetalning/kreditering sker i första hand till det ursprungliga betalsättet, vilket normalt sker inom 10 arbetsdagar från det att vi mottagit och godkänt din retur. Återbetalning kan enbart ske till samma kort som användes vid köptillfället och enbart till kort som är utfärdade i Sverige och till svenska bankkonton.
Om du valt faktura som betalsätt och redan hunnit betala in beloppet, vänligen kontakta Resurs Bank på telefon för återbetalning. Återbetalning av ångrat köp sker efter att returen granskats och att den fortsatt är i ursprungligt skick.

Posten & leveranser

Varubrev 1:a-klass

Till din postlåda eller dörr

Leveranstid: 1 vardag*.
Paketet delas ut i din postlåda.
Om paketet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. Du aviseras när leverans vid dörr eller i påse på lådan är utförd.

* Till vissa områden tar leveransen 2 dagar.

MyPack Collect

Hämta hos ombud eller i paketbox

Leveranstid: 1 vardag* **.
Paketet levereras till  ombud eller paketbox.

Ombud: paketet skickas till det ombud som ligger nära din adress. Du aviseras via PostNord App och via sms/email.

Paketbox: Du öppnar ditt fack med säker identifiering, via PostNord App och Mobilt BankID. Du aviseras via PostNord App och via sms/email.

*Lördagsleverans till 2 miljoner hushåll i Sverige. PostNord levererar må–fr i hela landet.

**Till vissa områden tar leveransen 2 dagar.

Varukorg