Mood board Januari utmaning 2022

Nu är det dax igen för en ny månadsutmaning. Denna gång skapar du efter denna moodboard som är i rosa och vitt. Inga andra färger är tillåtna att använda! Ett litet undantag om du vill använda en text i svart är det ok. Du får skapa vad du vill bara det är i rosa och vitt. Hoppas det börjar kliar i dina fingrar nu och att du börjar tänka i rosa och vitt, lycka till!! 

Min Mood Board

Här kommer lite inspiration från mig. Jag har skapat efter rosa ock vita toner. Självklart det blev ett avlångt kort som vanligt från mig. Jag har använt Distress mica satin (winterberry) så härlig rosa skimmer i den tycker jag. En stencil från Studio Light blev det också med Prima/FinnabairTexture paste white crackle. Ramen är en dies från Simple and basic.

Blomman har jag gjort av Agiart dies och bladkvisten är också därifrån. Chipboarden är från Craft O`Clock, så trevligt att dekorera med en liten text.

Dax att skicka in ditt bidrag

Denna gång blev det en moodboard som du skapar efter i rosa och vita toner. Inga andra färger är tillåtna. Men ett undantag är om du vill ha med en text får den bara vara i svart. Du får skapa vad du vill bara du håller dig till färgen rosa och vitt.

Det kan vara ett kort, Lo´s, journaling sida, alter eller mixed media. 

Du skickar in ditt bidrag före den 31/1 som är den sista dagen att lämna in ditt bidrag på. Jag kommer att utse en vinnaren och presentera den som vunnit den 1/2 och en liten överaskning får naturligtvis vinnaren hem skickat till sig.

Hoppa in i pyssel rummet nu och ta fram dina kreativa fingrar. Lycka till!!

Det går självklart bra att mail ditt bidrag till följande adress;       kontakt@karinspyssel.se 

Fyll i dina uppgifter och bifoga ditt verk, beskriv vilka material du använt och vad du vill kommunicera med din kreativitet

    [Max 1Mb]


    Har du frågor eller funderingar kring skissen så tveka inte att höra av dig

    Email: kontakt@karinspyssel.se

     

    Varukorg