Mood board utmaning Mars 2022

Nu är det dax igen för en ny månadsutmaning. Denna gång skapar du efter denna moodboard där temat är ”Manligt”. Du får använda  färgerna som är på moodboarden och skapa ditt alster som kan vara exempelvis ett kort, alter, art journal eller en Lo. Hoppas det börjar kliar i dina fingrar nu och att du börjar tänka fritt och kreativt.

Lycka till!! 

Anna's Mood Board

Här kommer inspiration från Anna. Som har skapat ett fantastiskt fint manligt kort efter moodboarden.  Du kan klicka på båda bilderna för att se vilket material Anna använt.

Skicka in ditt bidrag

Denna gång blev det en moodboard som går i manligt tema.. Det är färgerna på moodboarden som är tillåtna. Här skapa kan du skapa  ett kort, Lo´s, journaling sida, alter eller mixed media. 

Du skickar in ditt bidrag före den 31/3 som är den sista dagen att lämna in ditt bidrag på. Jag kommer att utse en vinnaren och presentera den som vunnit den 2/4 och en liten överaskning får naturligtvis vinnaren hem skickat till sig.

Hoppa in i pyssel rummet nu och ta fram dina kreativa fingrar. Lycka till!!

Det går självklart bra att mail ditt bidrag till följande adress;       kontakt@karinspyssel.se 

Fyll i dina uppgifter och bifoga ditt verk, beskriv vilka material du använt och vad du vill kommunicera med din kreativitet

    [Max 1Mb]


    Har du frågor eller funderingar kring denna Mood Board så tveka inte att höra av dig

    Email: kontakt@karinspyssel.se

    Varukorg