Presentation Anna B Svendsen

Hej Anna heter jag är 50 år och bor med min man och två barn på en liten ö som heter Vega efter Helgelandskusten mitt i Norge.

Jag flyttade för 25 år sedan från Sverige (Sundsvall) för kärleken skull.

Jag har alltid tyckt om att pyssla och varit kreativ så länge jag kan minnas.
Mitt kortskapande började för många år tillbaka i mitten på 90- talet någon gång.

Det började med små kort för att sätta på födelsedagspaket och julklappar och så småningom kort i större format. Många år senare när jag fick köpa mig en stansmaskin med skärmallar/dies öppnades en helt ny värld. Möjligheterna för att skapa kort tog nya höjder och sammlingen med mina scrapbookprodukter har växt stort efter den gången och fram till idag.

Min stil har ändrat sig med åren från det enkla till lite mer ”less is more” ska jag beskriva min stil så är det nog mot den shabby chick romantiska stilen med lager på lager. Stora blommor, spets, tyll, chipboards, resin – lerfigurer och andra elementer går ofta igen på kortena mina, och jag älskar små detaljer som gör det lilla extra.
Ta gärna en titt in på ams.kortparadis på instagram så får ni se min stil och vad jag lagar,välkommen in till mig.

Jag skapar också Mixed media alster/ projekt och en del art journaling för att få lite variation och för att lära nya olika tekniker. Det är roligt att kunna utmana sig själv ibland och gå utanför sin Comfort zone.

Nu är jag så otroligt glad och tacksam för att få vara DT här på KarinsPyssel.
Det glädjer mig jättemycket och hoppas att jag kan inspirera med mina kort och andra kreationer som jag gör.

Mvh Anna B Svendsen

Här kan ni se mitt första bidrag som jag hoppas ni blir inspirerade av. Låt kreativiteten flöda och tänk gärna utanför boxen

Varukorg